• Personlig service. Slå en signal så hjälper jag dig!

Välkommen till ARK Audio!

HIFI-butiken i ett litet format. Här hittar du kvalitetsmärken från mindre kända leverantörer från olika delar av världen, som:

Audio Art Cables - amerikansk leverantör av kablar. Saluför idag fyra serier i olika prisklasser.

Kinki Studio - leverantör av i första hand underbara förstärkare. Fantastisk pris/prestanda på deras enheter.

Jays Audio - mest känd för sina enheter inom den digitala världen. Speciellt deras CD-transport CDT2 - MKIII är något alldeles extra.

Allo - leverantör av DIY nätverksspelare och -DAC:ar, som t.ex. nätverksspelaren DigiOne/DigiOne Signature och 
DAC:arna Revolution och Boss. Där speciellt Revolution är något extra.

Feliks Audio - polsk leverantör av rörförstärkare, och i synnerhet ett flertal prisbelönta hörlursförstärkare, som t.ex. deras toppmodell Euforia

ZMF Headphones - en liten amerikansk leverantör av handgjorda hörlurar i trä. Har ett flertal modeller som hyllas världen över, som t.ex. Verite och Aeolus.

Melodika - leverantör av i första hand väldigt prisvärda kablar - man skulle kunna kalla det för en polsk motsvarighet till Supra...  

Ray Tubes - amerikansk leverantör av elektronrör, som gör att du kan uppgradera din rörförstärkare för ännu bättre välljud.

Slå gärna en signal om det är något du är nyfiken på så berättar jag mera!

OBS! Om det är så att du/ni hittar en produkt på någon av leverantörernas hemsida som inte finns presenterad här så hör av dig så ser vi till att lösa det.

Nyheter

xDuoo - kvalitet för den prismedvetna i det lägre prissegmentet
För den som vill prova på att skaffa sig en rörförstärkare till sina hörlurar, så har jag precis börjat ta hem xDuoos hörlursförtärkare, där de flesta är rörhybrider.
Kände att jag saknade denna typ av produkt i mittt sortiment, så det känns riktigt bra att kunna erbjuda deras produkter framöver.
Om man sedan vill testa att se vad som händer med dessa små apparater när man uppgraderar till ett bättre elektronrör så finns även den möjligheten genom att välja något av de SELECT-rör som Ray Tubes tillhandahåller.
För många av xDuoos rörförstärkare/-hybrider så finns klara "paket" där Ray Tubes elektronrör kan fås till en något rabatterad peng.
Du kan se samtliga xDuoos produkter här.
Chi-Fi när den är som bäst

Kinki Studio finns nu hos ARK Audio. Grymma produkter till priser som är avsevärt lägre än för motsvarande produkter från många etablerade tillverkare. Kika t.ex. på den integrerade förstärkaren EX Series M1+, eller på försteget EX Series P7 tillsammans med antingen tvåkanalsslutsteget EX Series M7 eller monoblocken EX Series B7.

EX Series M1+, samt EX Series P7 och B7 finns nu hemma för demo.
Välkommen att höra av er för provlyssning!

Jay's Audio

Verkligen nöjd med att förkunna att ARK Audio nu är återförsäljare för Jay's Audio! 

Läs mer här här.

ZMF-lurar

ZMF's lurar finns nu samtliga hemma för provlyssning. 

Hör av dig om du är intresserad av att lyssna.

{{::gettext('Back to top')}}